Info

INFOMATION

PRAKTISKE OPLYNINGERVi har udarbejdet pratiske oplysninger, som du har mulighed for at få tilsendt, hvis du ønsker det. Du skal huske det gule sundhedskort og det blå EU-sygesikringskort. Dit gule og det blå bevis vil dække ved behov for akut lægehjælp eller indlæggelse under dit ophold.


Inden du kommer til Spanien, skal du have en lægehenvisning til fysioterapi fra speciallæge eller praktiserende læge.

Denne henvisning bruger du, sammen med regning fra din fysioterapeut eller behandler, til at få refusion for dine behandlinger hos din kommunen, Sygesikringen Danmark eller forsikringsselskab.


Har du brug for personlig pleje, praktisk hjælpe personale eller hjælpemidler, så skal du bestille det sammen med din rejse.


Vi har udarbejdet pratiske oplysninger, som du også har mulighed for at få tilsendt, hvis du ønsker det.

TILSKUD OG REFUSION


Rehab Rejser tilbyder hjælp til ansøgninger hos fonde og kommuner. Pris pr. ansøgning er 100 kr. pr. styk. Der er fonde, der giver tilskud til genoptræningsophold i udlandet, og man kan også ansøgning hos sin kommune.

Der kan også søges tilskud hos Foreningen for sygdomsramte erhvervsaktive borgere, som vi har samarbejde med. Foreningen giver tilskud til ophold i udlandet, hvis du er sygemeldt og erhvervsaktiv.

Vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning i forhold til ansøgningen.

TRÆNING OG BEHANDLING


 

Der er fri adgang til fitnesscenter, sauna, svømmehal samt udendørs pool. Som supplement til din træning, kan vi sørge for yderligere behandling med akupunktur, zoneterapi, massage og aut. fysioterapeut m.m.

 

Du får daglig træning i form af fysisk aktivitet samt individuel fysioterapeutisk behandling. Træningen er planlagt og beskrevet af vores fysioterapeuter, som retter sig efter de specielle behov, den enkelte må have. 

Terapeuterne tilbyder individuel behandling ved speciel indikation, denne behandling foregår i fysioterapien.

 

Du kan få 40 % af din udgift til behandling  refunderet. Hvis du er bevilget vedlagsfri fysioterapi kan du få refunderet  100%.

Du skal betale for træningen og  behandlingen, og når du kommer hjem til Danmark, skal du sende fakturaen sammen med din henvisning til Regionen. Ring og få gratis rådgivning om mulighederne.

REJSE OG FLYBILLET

 

Ved alle rejser skal der tilkøbes en flybillet, det skal kordineres med Rehab Rejser. Vi vil gerne bistå dig med bestilling af din flyrejse. Husk hvis du har brug for hjælp i lufthavnen skal det bestilles sammen med din flybillet.

 

Ved bestilling af rejsen skal der indbetales et depositum på 2000 kr pr. person. Der er følgende flyselskaber, der flyver til Alicante og Malaga, Norweigen, SAS og Ryanair. Du skal være opmærksom på at lavprisselskaber har tillæg for baggage ca. 280 kr. og sæde reservation ca. 260 kr. Vi tilbyder transport til og fra Lufthaven Kastrup i Danmark, det koster 5 kr. pr. km. mindste pris er 200 kr.

KONTAKT


Adr. Carl Plougs vej 37, 3000 Helsingør   


Mail: info@rehabrejser.dk


Tlf:  28 88 05 91

SOCIALE MEDIER


Følg os på Facebook og Instagram og


 være opdateret med forskelligt nyt fra


 både Costa del Sol og Costa Blanca.

SPØRGSMÅL


Du er velkommen til at kontakte os


for spørgsmål vedrørende rejsen,


træningsprogramet eller kulturområdet.Copyright © 2018 Rehab Rejser