Costa Blanca

COSTA BLACA

Vi tilbyder dig og din familie og venner, mulighed for at holde ferie, og benytte et privat Montebello samtidigt. Wellness Hotel og Lejligheder er et center, der tilbyder mulighed for at holde ferie, samtidigt med at du kan modtage behandling og træning. Center ligger idyllisk ved Costa Blancas spanske kyst, i et område kendt for at have Europas bedste klima, med over 300 solskinsdage om året.

 

Det ligger mellem byerne Alicante, Benidorm, Barcelona. Center ligger få kilometer fra flere spændende byer, som Alfaz del Pi, Alpir, Altea. De er alle typisk middelhavsbyer med hvide huse, hyggelige miljøer og tæt på havet og naturen. Center ligger i et lukket område, der giver mulighed for masser af ro og afslapning. Så hvis du har brug for ferie, hvor du kan slappe af, nyde livet med masser af sol og varme, behandling og træning, er dette ophold lige noget for dig og din familie.

TRÆNING OG BEHANDLING

På Center ligger, der et stort behandlingsområde, hvor der et team af skandinaviske talende fysioterapeuter, sygeplejersker og læge. De tilbyder behandling og træning indenfor alle typer af sygdomme og handicap. De laver en grundig undersøgelse og lytter til dig. Derefter forsøger de, og finde årsagen til dine smerterne/problematikker.


De har mange forskellige behandlingsteknikker f.eks. fysioterapeut, triggerpunktsbehandling, smertebehandling, akupunktur, ultralyd, vandgymnastik og fitness træning. Der tilbydes også gruppe træning i gymnastiksalen f.eks. pilates, aerobics, cardio pump, power yoga, zumba m.m. Der er også tilknyttet egen hudplejesalon og frisørsalon - alle former for træning og behandling skal tilkøbes.


Der er to store bassiner, der altid varmet op til 34 grader. Det ligger i hjertet af centeret, og her er der både solstole og børnebassin. Udendørs findes også et bassin med saltvand. Om vinteren benyttes det indendørs bassing med 34 grader varmt vand, sauna og boblebad.


Husk at du kan få refusion for træning- og behandlingsudgifter hjemme i Danmark, via din kommune og sygesikringen, der kan gives refusion for træning og behandling på 40% og for vedlagsfri behandling med 100%. Hvis du er medlem af Danmark, kan der også gives refusion.

BOLIGFORMER

Du kan vælge mellem at bo i hotelværelser eller lejligheder. Begge typer opvarmes med gulvvarme og der er dyner i sengene. Hotellet har værelser med to senge, badeværelse, balkon og elevator. Nogle værelser er velegnede til handicappede, hvor både stole og en af ​​sengene er elektrisk justerbare. I disse værelser er badeværelset udstyret med håndtag i bad og toilet. Alle værelser er udstyret med tv, køleskab, kaffemaskine og elkedel

 

Der er tre typer lejligheder. Alle er med to soveværelser, begge er låsbare med nøglekort. A-lejlighederne ligger på første eller anden sal (ingen elevator). Begge soveværelser har to senge hver. Lejligheden består også af en stue med tekøkken, tv, badeværelse og terrasse, eller altan.

B lejlighederne er alle på anden sal (ingen elevator). Disse er som A-lejlighederne, men med to badeværelser.

C lejlighederne er velegnede til handicappede og ligger i stuen. To soveværelser, et med to senge og det andet med en seng, der er elektrisk justerbar. Der er også en elektrisk justerbar stol i stuen. Badeværelset i lejligheden er stort og har god tilgængelighed til både brusebadet og toilet. Der er også stue med terrasse og tv. Alle lejligheder har tekøkkener med madlavningsfaciliteter, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr til 4 personer.

AKTIVITETER OG FORPLEJNING

Der er en restaurant på centret, hvor der kan købes morgenmad, frokost, og aftensmad. De har et godt og varieret menukort og en venlig betjening. Der kan også hygges ved de udendørs border i løbet af dagen og om aften med is, snacks og alle typer af drikkelse, så som øl, vin, sodavand, kaffe, the og drinks. Hvis du bor på Hotellet er morgenmaden inkluderet.


Der bliver ved ankomsten udleveret et aktivitetsprogram, hvor du kan deltage i mange forskellige aktiviteter. Center organiserer flere ugentlige guidet turer til nærliggende byer, strander, markeder, parker osv. Gæsterne er velkommen til at deltage på disse ture, samt komme med anbefalinger og forslag til nye udflugter.


Der kan også tilbydes rådgivning, hvis man ønsker at tage på udflugter på egen hånd. Der kører dagligt en bus fra centret til den nærliggende by.


Du er meget velkommen til at kontakte os for mere information.

PRISER

Hotelværelser - 7 nætter ekskl. flybillet.

  Lavsæson - fra 13/11 til 12/02 - fra 21/06 til 15/08  - Pris 4990 kr. pr. person.

  Midtsæson - fra 13/02 til 19/03                                 - Pris 5490 kr pr. person.

  Højsæson - fra 20/03 til 20/06 - fra 16/08 til 12/11   - Pris 5990 kr. pr. person.

 

Lejligheder - 7 nætter ekskl. flybillet.

  Lavsæson - fra 13/11 til 12/02 - fra 21/06 til 15/08 - Pris 5390 kr. pr. person.

  Midtsæson - fra 13/02 til 19/03                               - Pris 5890 kr. pr. person.

  Højsæson -  fra 20/03 til 20/06 - fra 16/08 til 12/11 - Pris 6390 kr. pr person.


KONTAKT


Adr. Carl Plougs vej 37, 3000 Helsingør   


Mail: info@rehabrejser.dk


Tlf:  28 88 05 91SOCIALE MEDIER


Følg os på Facebook og Instagram og


være opdateret med forskelligt nyt fra


både Costa del Sol og Costa Blanca.SPØRGSMÅL


Du er velkommen til at kontakte os


for spørgsmål vedrørende rejsen,


træningsprogramet eller kulturområdet.
Copyright © 2020 Rehab Rejser