Kontakt

KONTAKT

BOOK DIN REHAB REJSE


Send os en mail: info@rehabrejser.dk, giv os et ring: 28 88 05 91 hverdage kl. 9-18 eller udfyldt kon­takt­for­mu­la­ren her­un­der med dine kon­tak­top­lys­nin­ger - så kon­tak­ter vi dig hur­tigst muligt. Du modtager svar på din mail inden for 1-2 hverdage.

 
 
 
 
 
 
 
 

Costa Blanca                       

 

Hotel:

 

Lavsæson - 4990 kr. pr. person.

 

Midtsæson - 5490 kr. pr. person.

 

Højsæson - 5990 kr. pr. person.

 

 

Lejligheder:

 

Lavsæson - 5390 kr. pr. person.

 

Midtsæson - 5890 kr. pr. person.

 

Højsæson - 6390 kr. pr. person.

 

 

Costa Del Sol                       

 

Hotel:

 

Helårssæson - 5900 kr. pr. person.

 

 

Depositum ved tilmelding er 2000 kr. pr. rejse.

 

Vi ser frem til at rejse samme med dig!

TILBAGEMELDING FRA VORES GÆSTER

- Vivian Petersen


Rigtig god service, og et super godt ophold i Costa Balnca 2018.


-  Søren, Jeanne, Åse, Ulrik ,Mimmi, Elsa og Lillan


Vi fik god hjælp på vores ture med tilgængeligheden, der blev på alle måder taget godt hånd om os! Vi have også tid til individult træning og behandling. Alt i alt en god tur som vi bestem vil anbefale til andre, der kunne have lyst til at deltage i Grupperejserne.


-  Marianne og Simone


Vi var på et 14 dages ophold i april 2015. Min datter har været alvorlig syg, det sidste års tid og havde brug for at få bygget sit fysiske og psykiske liv om igen. Vi var utrolig glad for opholdet, hvor min datter på alle måder fik styrken tilbage i sin krop. Solen og varmen gjorde os begge godt, vi havde det bedre helbredsmæssigt begge to da vi kom hjem til Danmark. Vi havde ikke kunne få den samme hjælp hjemme i Danmark.


-  Githa


Jeg har været på et 14 dages ophold via Rehab rejser i maj 2015. Min funktionsevne var lav og jeg gik med rollator ved ankomsten til Spanien. Det lykkes mig med daglig træning og behandling, at kunne gå med stok og gå op og ned at trapper uden problemer.

Jeg er selv uddannet indenfor området og der skal lyde stor ros til min kollega Jacob, der tilbyder målrette og god træning og behandling.


Du er inden, du rejser til Spanien selv med til at planlægge dine ønsker og mål for rejsen, og under opholdet bliver det hele tiden justeret ind. Ved hjemkomsten til Danmark er jeg flere gange blevet kontaktet af Jacob, for at fastholde og forsætte min træning.

Vi kan alle på det varmeste anbefale et ophold til træning og behandling i Spanien via Rehabrejser.


-  Agnethe


Mit forløb hos Rehab rejser i april 2015 har betydet, at mit funktionsniveau er blevet øget markant. Jeg har en kronisk lidelse, der kræver masser af træning og behandling. Jeg skulle have bestilt mere træning dagligt, det vil jeg gøre næste gang. Jeg har allerede anbefalet Rehab rejser til mine venner og bekendte.


-  Lissie og Carsten


Vi har været meget tilfreds med vores ophold hos Rehabrejser på 10 dage i november 2014. Min mand har haft stor gavn af forløbet, som har gjort at han har nedsat sit smertedækkende medicinforbrug væsentligt og har fået en bedre hverdag.


Forskellen på dette forløb og almindelig fysioterapi behandling opleves af både min mand og jeg til, at dette her er meget mere hverdagsrelateret end det opleves hos terapeuter i Danmark. Et årligt opfølgnings forløb vil være godt, fordi tilsvarende ikke kan fås herhjemme.


KONTAKT


Adr. Carl Plougs vej 37, 3000 Helsingør   


Mail: info@rehabrejser.dk


Tlf:  28 88 05 91SOCIALE MEDIER


Følg os på Facebook og Instagram og


være opdateret med forskelligt nyt fra


både Costa del Sol og Costa Blanca.SPØRGSMÅL


Du er velkommen til at kontakte os


for spørgsmål vedrørende rejsen,


træningsprogramet eller kulturområdet.
Copyright © 2020 Rehab Rejser