Costa del Sol

COSTA DEL SOL

Hotellet ligger på Costa del Sol kysten lidt uden for Malaga. Costa del Sol betyder “Solkysten”fordi det er kendt for dets flotte strande og varme klima. Costa del Sol ligger i det skønne Andalusien, den største provins i Spanien. Det fantastiske klima betyder også, at du kan nyde udendørs aktiviteter stort set hver dag året rundt.


 Vi tilbyder en rejser, hvor du og din familie kan holde ferie samtidigt med, at du kan tilkøbe fysioterapi med træning og behandling under dit ophold. Du skal bo i hotellejligheder på Myramar hotel, som ligger i byen Fuengirola. Hotellet ligger idyllisk i Fuengirola ved Costa Del Sol, i et område kendt for at have Europas bedste klima, med over 300 solskinsdage om året. Det ligger ca. 30 km syd for Malaga. Hotellet har et træningslokale med sauna og opvarmet svømmebassin og boblebad til fri afbenyttelse. Der vil være mulighed for dagligt træning og behandling med dansk fysioterapeut. Du vil få tilpasset din træning og behandling efter dine behov, og du vil få udarbejdet en træningsplan. Din familie og venner har også mulighed for at deltage i træningen og behandlingen.

TRÆNING OG BEHANDLING

Vores danske fysioterapeut vil samme med dig, udarbejde en plan for din træning og behandling. Så du vil kan fortsætte din træning, når du kommer hjem til Danmark.

Der er mulighed for at tilkøbe almindelig fysioterapi, massage og fitnesstræning. Træning og behandling foregår på hotellet.


Der er to bassiner. Det udendørs bassin er med børneafdeling. Det indendørs bassin er opvarmet, desuden er der sauna og boblebad. Træning i 34 grader varmt vand, er dokumenteret gunstig for mennersker med funktionsnedsættelser. Derfor er der altid et bassin der holder denne temperatur, some er til rådighed hele året. Forår, sommer og efterår er det, de udendørs bassiner som benyttes.


Husk at du kan få refusion for træning- og behandlingsudgifter hjemme i Danmark, via din kommune og sygesikringen, der kan gives refusion for træning og behandling på 40% og for vedlagsfri behandling med 100%. Hvis du er medlem af Danmark, kan der også gives refusion.

BOLIGFORMER

Der findes 2 typer lejligheder, en til 2 personer og til flere personer - Disse lejlighederne, er delvis tilgængelighed. Alle værelserne har 2 senge, opholdsstue og et køkken. Der er køleskabet og elkedel. Alle værelserne har også aircondition, TV LCD og gratis Wi-fi. Der er udendørs balkon med borde og stole, hvor det gode klima og den fine udsigt kan nydes. Der er 1 badeværelserer hvor der er en delvis tilgængelighed (ikke egnet til kørestol). Der forefindes hjælpemidler på hotellet som der er mulighed for at leje.


Der er fri adgang til fitnesscenter og swimmingpool. Den indendørs swimmingpool er opvarmet. Hotellet er central placeret i Fuengirolas skønne omgivelser og tæt på bymiljø, strand og seværdigheder.

Personalet hjælper dig, hvis du ønsker at supplere dit ophold med kulturelle oplevelser. Hotellet du bor på ligger få minutters gang fra Fuengirola strand og centrum, og lige ved siden af Miramar Shopping Center, med sine 140 butikker og 12 biografer, samt restauranter, supermarked.

AKTIVITETER OG FORPLEJNING

På hotellet er der mulighed for at tilkøbe turer til de nærliggende byer og strander osv. Vi kan anbefale at tage til den hvide by Mijas, Benalmadena, hvor Montebello ligger, eller  tage til hyggelige markeder i Fuengirola. Hvor der også er gode spisesteder. Har du brug for at leje en bil under dit ophold kan vi anbefale dig og benytte Helle Hollis.

 

Ønsker du og komme på heldagsture kan vi anbefale at tage til Ronda eller Malga, hvor der er mange seværdigheder bl.a Picassio museet, en meget flot domkirke og en spændende torvehal.

Vi kan også anbefale at tage til Gribraltar, hvor du kan opleve vilde aber, en flot natur.

Husk pas, da du tager til et britisk territorium.

 

Der vil under opholdet kunne tilkøbes forplejning, bestående af en stor dejlig morgenmadsbuffet og aftenmadsbuffet. I Myramar centret er der et stort udvalg af forretninger, hvor det vil være mulighed at købe dagligvare - det giver mulighed for selv at tilberede sine måltider på hotellet.

Du er meget velkommen til at kontakte os for mere information.

PRISER

Lejligheder - 7 nætter ekskl. flybillet.


Helårssæson - Pris 5900 kr. pr. person.


Ophold uden deltagelse i træning i dobbelværelse (ledsager)

Pris 3500 kr. pr. person.


KONTAKT


Adr. Carl Plougs vej 37, 3000 Helsingør   


Mail: info@rehabrejser.dk


Tlf:  28 88 05 91SOCIALE MEDIER


Følg os på Facebook og Instagram og


være opdateret med forskelligt nyt fra


både Costa del Sol og Costa Blanca.SPØRGSMÅL


Du er velkommen til at kontakte os


for spørgsmål vedrørende rejsen,


træningsprogramet eller kulturområdet.
Copyright © 2020 Rehab Rejser